fredag den 11. februar 2011

http://www.falby.dk/shop/frontpage.html
tænk hvis man var så heldig

1 kommentar:

  1. Hej.
    Tak for din hilsen :)
    For at linke til andres blog, skal du først højreklikke på det´billede du vil bruge i dit link, så markerer du ordet "kopier".
    Derefter kan du på din egen blog gå op i øverste højre side under design, og i gadget kan du så lægge det ind som fx et billede herude i din højre side hvor du også har populære indlæg og bloglisten. (når du skal lægge billedet ind igen, højreklikker du igen med din mus, trykker "sæt ind" og så skulle det gerne virke...
    Du kan også vælge blot at lægge den ind i et indlæg du skriver, men der´vil den naturligvis ikke blive set så meget. ;)
    Desuden kan du øverst på din skærms side se en linje der starter med http://gyldenbjerg....osv. NÅR du besøger en anden bloggers side, vil der stå en anden sætning der´. Denne linje kan du også kopiere!! Gå op og højreklik, tryk KOPIER, og sæt den derefter ind der hvor du fx vil oprette et link til.(det kan du se når du opretter indlæg, at der er en LINK - knap. Der går du ind, højreklikker på din mus, og så skulle linket gerne blive overført.

    Det var lidt af en smøre, og lidt svært at forklare når jeg nu ikke lige kan sidde og pege foran dig...men håber du fangede lidt af det ;)

    God lørdag aften til dig!
    Hej fra Rikke.

    SvarSlet